Ondrášovské putování zaplnilo celý sál kulturního domu Strážničan. Výtěžek akce poputuje duševně nemocným lidem.

Vážení přátelé charity, účastníci vystoupení i sponzoři,

chceme Vám touto cestou všem poděkovat za možnost benefičního představení vojenského uměleckého souboru Ondráš, které se u nás ve Strážnici uskutečnilo dne 24. 10. 2019 pod názvem „Ondrášovské putování.“

Ve zcela zaplněném sále KD Strážničan bylo 380 diváků svědkem nádherné realizace propracovaného pořadu s tématikou lidových písní, který v nás všech zanechal velmi nezapomenutelný kulturní zážitek odměněný nadšeným a dlouhotrvajícím potleskem publika.

Výtěžek této akce činil 75.000Kč, po odečtení nákladů za dopravu účastníků a technického zázemí. Díky Vám můžeme z výnosu této benefice financovat rozšíření našich dosud poskytovaných sociálních služeb a to konkrétně pro osoby s duševním nemocněním. Zároveň bude výtěžek použit na rekonstrukci staršího domu a tím se tak zprovozní i startovací byty pro osamostatnění postižených osob.

Děkujeme.

S pozdravem a přáním všeho dobrého

Ing. Zdeněk Bína, ředitel Charity Strážnice

Marie Štípská DiS.